Geofoto
Hrvatski (HR) English (EN)
Najnovije vijesti
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
Kontakt


Geofoto d.o.o.

• Buzinski prilaz 28, 10010 Zagreb
• Tel. +385 1 66 80 111
• Fax.+385 1 66 80 112
• E-mail: geofoto@geofoto.hr

b

Zaklada

Zaklada GEOFOTO osnovana je u prosincu 2006. godine u svrhu promicanja i poticanja znanstveno-istraživačkog rada s područja geodezije i geoinformatike te dodjele stipendija i potpora redovitim studentima preddiplomskih i dodiplomskih studija.

Svrha Zaklade je promicanje i poticanje znanstvenoistraživačkog rada u domeni geodezije i geoinformatike te stipendiranje i potpora redovitim studentima dodiplomskih studija. Zaklada u potpunosti ili djelomično financira projekte i programe znanstveno-istraživačkog rada u domeni geodezije i geoinformatike, stipendije studentima dodiplomskog studija geodezije i geoinformatike, publikacije koje služe popularizaciji znanosti i diseminaciji znanja u području geodezije i geoinformatike (knjige, monografije, CD, Web-prezentacije i dr.) te nagrađuje znanstveno stručne radove iz znanstvenog polja geodezije i geoinformatike, kao i pojedince koji su se u svom radu posebno istaknuli u promociji struke.

Poticanjem edukacije mladih, Zaklada ostvaruje općedruštveni cilj, sudjelujući u unapređivanju prosvjetnih i znanstvenoistraživačkih djelatnosti društva


Više informacija o Zakladi GEOFOTO:
• Tel: +385 1 66 80 111
• E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Natječaj za najbolje znanstveno-stručne radove i projekte

 Obrazac za prijavu


Copyright © 2018 Geofoto Zagreb. Sva prava pridržana.