Geofoto
Hrvatski (HR) English (EN)
Najnovije vijesti
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
 
prikaži / sakrij
Kontakt


Geofoto d.o.o.

• Buzinski prilaz 28, 10010 Zagreb
• Tel. +385 1 66 80 111
• Fax.+385 1 66 80 112
• E-mail: geofoto@geofoto.hr

b

Partneri

Osnovan 1990. pod imenom ALSOFT, GeoConcept SA je tvrtka specijalizirana u kreiranju i izdavanju računalno baziranih geografskih informacijskih sustava. Geslo GeoConcepta i jezgra njegove strategije je "uključenje geografske dimenzije u korisnikov informacijski sustav". Tvrtka, čiji je vodeći proizvod GeoConcept, danas ima preko 12000 korisnika samo u Europi.
Oracle korporacija je vodeća svjetska tvrtka softvera koja nudi svoje baze podataka, alate i aplikacije preko konzaltinga, edukacije i tehničke podrške. Oracle softveri omogućavaju korisniku da radi "više s manje", nudeći mogućnost automatizacije procesa stavljajući svaki dio poslovnih operacija na internet (marketing, prodaja, proizvodnja...).
1Spatial nudi tehnologiju, rješenja i usluge u uređivanju, ocjenjivanju korisnosti kao i objedinjavanju geoprostornih podataka pohranjenih u relacijskim bazama podataka. 1Spatial se specijalizirao u tehnologiji automatskih poboljšanja prostornih podataka. Fokus tvrtke je u automatskoj obradi prostornih podataka.
Safe Software Inc. je osnovana 1993. godine, sa sjedištem u Kanadi. Od osnivanja uspješno izvršava mnoge projekte koji se odnose na obradu, modeliranje i distribuciju prostornih podataka. Tvrtka se od samog početka fokusirala na proizvodnju pouzdanih, standardnih, konfiguracijskih i prenosivih softvera. Softvare se koristi u mnogim tvrtkama koje trebaju pristup ili manipuliranje GIS i CAD podacima u različitim formatima. Tvrtka nudi samostalna, web-bazirana i ugrađena rješenja za razne potrebe korisnika.
Kao 35-godišnji pružatelj softvera i usluga, Intergraph nudi proizvode koji dokazano mogu zadovoljiti i najzahtjevnije projekte. Geofoto je u rujnu 2007.godine postao Intergraph Registered Solutions Provider (RSP). Status RSP-a omogućava razvoj aplikacija, implementaciju, izradu prostornih podataka temeljno na Intergraphovoj tehnologiji, kao i prodaju Intergraphovih proizvoda.
E-GEOS je vodeća međunarodna tvrtka u geoprostornim rješenjima koja implementiraju širok asortiman proizvoda i usluga vezanih za promatranja Zemljine površine pomoću optičkih i radarskih satelita. Ovime je GEOFOTO proširio svoje aktivnosti i usluge i na područje nabave i obrade sljedećih satelita: GeoEye, IKONOS, QuickBIrd, WorldView 1 i 2, Cosmo-SkyMed, Landsat, ERS 1-2 SAR, ENVISAT ASAR, ALOS, Radarsat 1 i 2.

Copyright © 2018 Geofoto Zagreb. Sva prava pridržana.